Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع عراق امروز دوشنبه اعلام کرد، وضعیت در عراق کاملا متفاوت از وضعیت موجود در افغانستان است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، جمعه عناد، وزیر دفاع عراق امروز با اشاره به تحولات افغانستان گفت اوضاع عراق با افغانستان متفاوت است.

عناد جمعه در گفتگو با برنامه نظامی اسکوپ گفت: وضعیت افغانستان به دلایل زیادی کاملاً با عراق متفاوت است، مهمترین دلیل آن این است که طالبان جنبشی است که در دهه هشتاد پس از ورود اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان شکل گرفت و این جنبشی از داخل کشور است نه از خارج، به این معنی که این یک جنبش کاملاً افغانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبان از سال ۱۹۹۶-۲۰۰۱ کنترل حکومت را در دست گرفت هنگامی که آمریکایی ها آمدند و این حکومت را سرنگون کردند.

وی تاکید کرد: این جنبش حامیانی در جامعه افغانستان دارد و اینکه سیستم حاکم بر این کشور سیستم قبیله ای است و طالبان در میان قبایل افغان نفوذ زیادی دارد.

این وزیر عراقی که با دعوت رسمی برای شرکت در فعالیت های مجمع ارمیا ۲۰۲۱ به مسکو رفته است، گفت: طالبان به طور کامل کشور را ترک نکرده بود و بیش از بیست سال است که با نیروهای آمریکایی و افغان می جنگند. بنابراین خروج نیروهای آمریکایی این جنبش را قادر ساخته که وارد کشور شود و آن را کنترل کند.

وی افزود: عراق با افغانستان کاملاً متفاوت است و نمی توان آن دو را با هم مقایسه کرد. اصلی ترین این تفاوتها این است که تشکیلات تروریستی "داعش" یک تشکیلات جهانی است نه عراقی و عراقی‌های وابسته به این سازمان بسیار اندک هستند و بخش اعظمی از اعضای آن را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند. داعش در جامعه و قبایل عراق ریشه‌ای ندارد. آنچه از داعش باقی مانده بسیار کم است و آنها نیز قدرت نظامی و امکانات ندارند و خطری برای کشور محسوب نمی‌شوند.

عناد درمورد قدرت ارتش برای مقابله داعش پس از خروج نظامیان آمریکایی از عراق گفت: ارتش در مبارزه با داعش تجربه بزرگی کسب کرده است و نیروهای عراقی با این تجربه توانستند رکورد زده و این دشمن را ظرف سه سال و سه ماه نابود کنند در حالی که محافل نظامی بین المللی و در راس آن آمریکا انتظار داشت مبارزه با داعش در عراق شش سال طول بکشد.

وزیر دفاع عراق در پایان این گفتگو گفت: در مبارزه با داعش نیروهای ائتلاف بین المللی کمک و پشتیبانی کردند اما پیروزی بر داعش یک پیروزی عراقی توسط نیروهای نظامی عراق بود. «افغانستان سازی» عراق و تکرار سناریوی افغانستان در خاک عراق با حضور این ارتش بزرگ و مردم عراق امکان پذیر نیست زیرا آنها در برابر هرگونه تجاوز به کشور دست بسته نخواهند ماند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزیر دفاع عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه