Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود اینکه مسئولان اعلام می‌کنند مرز شلمچه بسته است ولی برخی زائران موفق به عبور از مرز شده اند و همین امر باعث هجوم مردم و تجمع چند هزار نفری شده است.
جنوب نیوز: وضعیت حضور زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه بسیار بحرانی و نگران کننده شده است، از طرفی مسئولان اعلام می‌کنند مرز بسته است و کسی مراجعه نکند ولی از سوی دیگر برخی زائران موفق به عبور از مرز شده‌اند به همین دلیل انتشار خبر عبور زائران از مرز شلمچه باعث شده که از نقاط مختلف کشور و به خصوص استان خوزستان مردم به امید عبور از مرز و شرکت در مراسم اربعین حسینی به شلمچه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر باعث ازدحام چند هزار نفری در مرز شلمچه شده است این در حالی است که برخلاف سال‌های قبل از کرونا که تردد زائران از مرز آزاد بود و موکب‌های بی شماری برای خدمت رسانی در مرز حضور داشتند، امسال به علت اعلام اینکه مرز کاملاً بسته اس هیچ موکبی مشغول خدمت رسانی در شلمچه نیست و اغلب مردم برای تأمین آب و غدای خود با مشکل مواجه شده‌اند هر چند برخی موکب ها با توجه به شاریط پیش آمده و حضور چند هزار نفری زائران فوراً خود را به مرز رسانده و در حال تأمین آب و غذا هستند ولی خدمات رسانی آنها برای این تعداد زائر به هیچ وجه کافی نیست.

ازدحام صورت گرفته در مرز باعث شده که برخی زائران با داشتن گذرنامه موفق به عبور از گیت های ایرانی و حضور در خاک عراق شوند ولی عراق آمادگی پذیرش آنها را نداشته است. کشور عراق همچنان مصمم بر بسته بودن گیت‌های ورودی بر روی زائران اربعین است،

چندصد تن از زائران ایرانی بیش از ۸ ساعت است در پشت گیت های کشور عراق منتظر ورود به خاک این کشور هستند.

گفته می‌شود ازدحام بیش از حد جمعیت، نبود امکانات رفاهی و بهداشتی، عدم بازگشایی مرز عراق و نبود وسایل حمل و نقل متناسب با جمعیت ده‌ها هزار نفری از مهم‌ترین مشکلات زائران در شلمچه است.

‏کمبود آب آشامیدنی و وسایل نقلیه در عراق برای زائرانی که از مرز شلمچه عبور کرده‌اند به چالشی اساسی تبدیل شده است. برخی از زوار با دیدن بسته شدن مرز در حال برگشت به خانه‌های خود هستند.

همچنین حوالی ساعت ۱۶ روز گذشته حدود ۴۰ نفر از زوار اربعین حسینی به دلیل تجمع در پشت دَرِ ورودی اول پایانه مرزی‎ شلمچه، مجروح یا بی‌حال شدند که بیشتر آنان زنان میانسال و مسن بودند.

بیشتر این افراد به صورت سرپایی درمان شده‌اند. براثر این ازدحام دَرِ گذرگاه اول با فشار و ازدحام مردم باز شده است.

چه کسانی عبور کردند؟

فرماندهی انتظامی استان خوزستان اما باز هم تاکید می‌کند که مرز شلمچه بسته است و زائران برای حضور در مراسم اربعین حسینی به شلمچه مراجعه نکنند.

سردار سیدمحمد صالحی در تشریح جزئیات این خبر گفت: صبح شنبه با توجه به توافقات انجام شده با کشور عراق تعداد پنج هزار نفر از زائران آقا اباعبدالله الحسین به کشور عراق اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به تکمیل ظرفیت اعلام شده مرزها بسته هستند و از آن جایی که دیگر امکان افزایش این ظرفیت وجود ندارد از هم وطنان تقاضا داریم؛ هیچ‌گونه مراجعه به مرزهای شلمچه و چذابه نداشته باشند.

فرماندهی انتظامی استان خوزستان بیان کرد: کسانی که به کشور عراق اعزام شدند دارای پاسپورت، ویزای اضطراری یا هوایی و تست پی سی آر بودند که توانستند به کشور عراق سفر کنند.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: چند هزار نفری اربعین حسینی مرز شلمچه کشور عراق شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور

مطابق آخرین آمارها ۷۰۰۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ایجاد ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعالیت دارند و تشکیل تعاونی های زنان در دولت سیزدهم رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تعاونی‌های زنان نقش بسزایی در رشد و توسعه اقتصاد، تولید ناخالص داخلی، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند.سیر تاریخی فعالیت بانوان در ایران نشان می‌دهد زنان از دیرباز در زمینه‌های مختلف از صنایع دستی و مشاغل هنری گرفته تا تولید فرش دستباف و امور باغی و کشاورزی فعالیت داشته و سهم بسزایی از تولید و اشتغال خُرد و خانگی را در قالب تعاونی‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

امروز سازمان‌های‌ بین‌المللی، تشکیل تعاونی‌های زنان را به‌ عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری‌ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت‌ها توصیه می‌کنند.

در کشور ما نیز طی یک دهه گذشته بنگاه‌های کوچک و متوسط بسیاری با عنوان تعاونی زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند.این تعاونی‌ها در گرایش‌های‌ مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت کرده و عمده تولیدات آن‌ها در حوزه‌ خدمات، کشاورزی، صنایع غذایی،صنایع ‌دستی، گلیم، فرش دستباف و گیاهان دارویی بوده است.

آنطور که حامد ویس کرمی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - گفته ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

طبق گزارش ها ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات  و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی تقویت تعاونی های زنان را از برنامه های وزارت تعاون در سال جاری ذکر کرده و می گوید خوشبختانه دستگاه‌ها همکاری خوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی می شود.
معاون وزیر تعاون درعین حال آماری از تعداد تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم ارائه کرده و می گوید:از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ نفر عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که نسبت به مدت مشابه دوره قبل رشد ۲۲ درصدی داشته است.

به گفته ویس کرمی، در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

تعاونی‌های زنان تعاونی‌هایی هستند که حداقل  ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

بر اساس تازه ترین آمار تعداد  ۷۰۰۰  تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ هزار نفر و ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند. 

به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به اعضای شرکت‌های تعاونی زنان از محل منابع بانک توسعه تعاون، حمایت مالی در قالب وام و کمک بلاعوض با هدف توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و بین‌المللی از جمله برنامه‌های حمایتی معاونت امور تعاون از تعاونی‌های زنان بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • توسعه پارکینگ اربعین در شلمچه
  • سید محمد خاتمی: تورم به سطح فوق العاده نگران کننده ای رسیده است /نباید با ذهنیت‌های بسته به سراغ امور پیچیده کشور رفت
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان