Web Analytics Made Easy - Statcounter

درگیری عشایری در شهر «الشطره» ۴۵ کیلومتری جنوب ناصریه مرکز استان «ذیقار» در جنوب عراق که منجر به قتل یک فرمانده نظامی شد، اوضاع را در این استان دستخوش تنش کرد و مسئولین محلی، ناچار به اعمال مقررات منع تردد در الشطره شدند.

به گزارش ایران اکونومیست، رسانه های عراق گفتند که یکی از طرف های دعوا در الشطره، بامداد امروزچهارشنبه، فردی منتسب به عشایر مقابل را بعد از تبرئه توسط قاضی، در برابر دادگاه از خودرو نیروهای پلیس بیرون کشید و به قتل رساند، امری که بیش از پیش باعث تنش در این شهر شد و استاندار ذیقار را ناچار به اعمال مقررات منع تردد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیری عشایری، شب گذشته در شطره شروع شد و نیروهای امنیتی برای مهار درگیری وارد عمل شدند اما بر اثر گلوله های رد و بدل شده، سرتیپ «علی جمیل» مدیر اطلاعات فرماندهی عملیات منطقه «سومر» در شهرستان  الشطره به قتل رسید.

سرتیپ علی جمیل عبدخلف فرمانده مقتول درگیری عشایری در الشطره

در حالی که نیروها و مقامات محلی امروز در ناصریه سرگرم تشییع پیکر این فرمانده نظامی بودند، خبر قتل یکی از شهروندان بعد از تبرئه توسط دادگاه به دست عشیره مخالف در الشطره، بیش از پیش اوضاع را در این شهر دچار تنش کرد.

تعدادی از نمایندگان استان ذیقار در نشست خبری مشترک امروز، خواهان دخالت دولت مرکزی برای اعمال قانون و امنیت در این استان شدند.

نمایندگان استان ذیقار گفتند که اوضاع در این استان به شدت ملتهب است و ناامنی، قانون شکنی و درگیری های مستمر عشایری، حیات شهروندان را تهدید می کند.

پایگاه خبری «اخبار ناصریه» در گزارشی درباره اوضاع امنیتی در الشطره گفته است که به دنبال اعمال مقررات منع تردد و ورود یک نیروی بزرگ از ارتش و پلیس، درگیری عشایری در الشطره در حال حاضر فروکش کرده و اوضاع تحت کنترل است.

استان ذیقار و مرکز آن ناصریه در چند سال اخیر یکی از شهر ناآرام و پرتنش بوده که هر از گاهی، شاهد اعتراضات خیابانی توام با خشونت و همچنین نزاع های عشایری بوده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جامعه عشایری ، تنش های اجتماعی ، عراق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جامعه عشایری تنش های اجتماعی عراق اعمال مقررات منع درگیری عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، اتریش خواستار تلاش‌های تازه‌ای برای تنظیم استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد که می‌تواند به اصطلاح «ربات‌های قاتل» ایجاد کنند. این در حالی است که اتریش یک کنفرانس را برگزار کرده است که هدف آن احیای بحث‌های متوقف شده درباره استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی بود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون مداخله انسان کشتار کنند، به ما نزدیک‌تر می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را به وجود می‌آورند که اغلب کشور‌ها می‌گویند باید به زودی به آنها رسیدگی شود.

الکساندر شالنبرگ، وزیر امور خارجه اتریش در نشست سازمان‌های غیردولتی و بین المللی و همچنین نمایندگان ۱۴۳ کشور جهان گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم این لحظه بدون اقدام بگذرد. ​​اکنون زمان توافق بر سر قوانین و هنجار‌های بین المللی برای تضمین کنترل انسانی است.

وی در سخنرانی افتتاحیه کنفرانسی با عنوان «انسانیت بر سر دوراهی سیستم‌های تسلیحاتی خودمختار و چالش مقررات» گفت: حداقل اطمینان حاصل کنیم که عمیق‌ترین و گسترده‌ترین تصمیم درباره اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد، در دست انسان‌ها باشد و نه ماشین‌ها.

سال‌ها بحث در سازمان ملل به نتایج ملموسی نرسیده است و بسیاری از شرکت‌کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین گفتند که روزنه اقدام به سرعت در حال بسته شدن است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ، در یک میزگرد در این کنفرانس گفت: عمل کردن و اقدام بسیار سریع بسیار مهم است.

او افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت می‌بینیم، شکست‌های اخلاقی در مواجهه با جامعه بین‌المللی است؛ و ما نمی‌خواهیم با سپردن مسئولیت کنترل خشونت، به ماشین‌ها و الگوریتم‌ها، چنین شکست‌هایی را تسریع کنیم.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می‌گویند هواپیما‌های بدون سرنشین در اوکراین طوری طراحی شده اند که وقتی فناوری پارازیت سیگنال ارتباط آنها را با اپراتورشان قطع می‌کند، راه خود را به سمت هدف خود بیابند.

آمریکا گفت که در حال بررسی گزارش مبنی بر استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه است.

ژان تالین، برنامه‌نویس نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، گفت: ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی اشتباهات انتخابی را به روش‌های بزرگ و کوچک انجام می‌دهد، از تشخیص نادرست سر طاس داور به‌عنوان توپ فوتبال گرفته تا مرگ عابران پیاده بر اثر عدم تشخیص خودروهای خودران.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • بازیکنی که نگذاشت اوضاع گل‌گهر در دربی بدتر شود
  • هشدار جهانی نسبت به وخامت اوضاع غزه
  • واکنش وکیل زنجانی به نقض حکم اعدام موکلش
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • شکایت سپاهان و نساجی رد شد
  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول